27.06.2023, 18:09

Ярмоленко повернувся до "Динамо"

Відомий український футболіст Андрій Ярмоленко повернувся з еміратського "Аль-Айн" до ФК "Динамо", за який виступав з 2006 по 2017 роки.

Про це інформує офіційний сайт ФК "Динамо".

Повідомляється, що новий контракт Ярмоленка розрахований на 2 роки.

У серпні 2017 року "Динамо" домовилось про трансфер Ярмоленка в дортмундську "Борусію". За рік він перейшов до лондонського "Вест Гема", де провів 4 сезони. Після цього Ярмоленко провів сезон у клубі з ОАЕ "Аль-Айн", контракт з яким завершився цього літа.

В клубі зазначили, що в "Динамо" Ярмоленко повертається у статусі вільного агента, "вирішивши виступати в рідній країні у важкі для неї воєнні часи".

"За майже десять років перетворився на справжнього лідера та капітана "Динамо", тричі завоювавши з киянами чемпіонство, двічі Кубок України та тричі Суперкубок. Неодноразово визнавався найкращим гравцем сезону вболівальниками "Динамо", а також футболістом року в Україні за версією різних видань", - йдеться в повідомленні.

У клубі нагадали, що колись так само в "Динамо" поверталися зірки українського футболу Андрій Шевченко та Сергій Ребров.

Разом з тим, як повідомляє "Динамо", з клубу пішов нападник Артем Бєсєдін. ФК та гравець досягли угоди про розірвання контракту, Бєсєдін отримав статус вільного агента.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: