• Головна
  • Новини
  • Які доходи задекларували керівники обласних центрів МСЕК

07.10.2024, 20:50

Які доходи задекларували керівники обласних центрів МСЕК

Печерський суд Києва сьогодні заарештував із можливістю застави керівницю Хмельницького обласного центру медико- соціальної експертизи Тетяну Крупу, підозрювану у незаконному збагаченні. Під час обшуків у неї в кабінеті знайшли 100 тисяч доларів, підроблені медичні документи та списки чоловіків із фіктивними діагнозами. Вдома було виявлено мільйони гривень та доларів готівкою. З'ясувалося також, що родина Крупи володіє нерухомістю у Хмельницькому, Львові, Києві та за кордоном, елітними автомобілями, готельно-ресторанним комплексом, а на валютних рахунках у них ще майже 2,3 млн доларів. Усього цього у щорічній декларації членів сім'ї немає. Зважаючи на резонанс, «Слово і діло» вирішило подивитися, який офіційний дохід вказала у декларації Крупа, а також керівники інших обласних центрів МСЕК.

Згідно з декларацією, в 2023 році Тетяна Крупа заробила 597,3 тис. гривень. Крім того, вона отримала 1 млн 376,6 тис. гривень інших доходів, у тому числі зарплату за сумісництвом (64,2 тис.), дивіденди (305,5 тис.), пенсію (166 тис.), дохід від надання майна в оренду (143,9 тис. гривень).

Яку зарплату та інші доходи задекларували керівники обласних центрів МСЕК – на інфографіці.

Доходи керівників МСЕКСлово і ділоЗображення максимального розміру (відкриється в новому вікні)

Найменшу зарплату за минулий рік – 221,5 тис. гривень – задекларувала керівниця МСЕК у Вінницькій області Юлія Даниленко. При цьому вона має найбільшу суму інших доходів – 5 млн 562,4 тис. гривень: дохід від відчуження цінних паперів та корпоративних прав – 3,1 млн, від відчуження цінного майна – 1 млн 725 тис. гривень, інше – 737,4 тис.

Голова Полтавського обласного центру МСЕК Дмитро Паламарчук заробив торік 731,5 тис. гривень. Крім того, він отримав 113,2 тис. гривень зарплати за сумісництвом.

Олександр Шеїн, голова МСЕК у Луганській області, вказав 594,3 тис. гривень зарплати та 110,8 тис. інших доходів (у тому числі 74,8 тис. гривень пенсії).

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

рф завдала ракетного удару по Харкову: є десятки поранених

Коментар

Блоги

Михайло Цимбалюк

Суд над «азовцями»: мовчання міжнародних партнерів

Мирослав Дністрянський

КОЛИ Ж СФОРМУВАЛАСЯ УКРАЇНСЬКА НАЦІЯ? І ЯК ДОСЯГТИ ЇЇ КОНСОЛІДАЦІЇ?

Василь Чорний

Громади Волині в умовах воєнного стану

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: