• Головна
  • Новини
  • Хто виграє конкурс на голову Бучацької РДА відомо до конкурсу - людина Гадза

12.01.2020, 11:37

Хто виграє конкурс на голову Бучацької РДА відомо до конкурсу - людина Гадза

Нині відбувається конкурс на посаду голови Бучацька РДА, що у Тернопільській області, одна хто виграє цей конкурс вже відомо наперед. Річ у тому, що тут неабиякий тіньовий вплив на кадрову політику в районі має скандальновідомий власник фермерського господарства "Гадз" Петро Гадз, що завжди тримав ніс за вітром, зокрема, був довіреною особою кандидата в президенти Януковича.

Про це на своїй сторінці у ФБ повідомив громадський активіст Богдан Рабешко:   

«21 століття... Але в Бучачі Фермерське господарство "Гадз" - Farm Gadz ще досі вважає, що працівників з яблуневих плантацій можна перевозити вантажівками з полів.

Додам, що власником цього господарства є Гадз Петро, місцевий "князьок", який є власником заводів, полів, магазинів.

Пан Гадз «круто піднявся» за часів правління в нашій державі «Партії регіонів». У 2004 Гадз Петро був довіреною особою кандидата в Президенти Януковича по 168 виборчому округу. Прийшовши до влади, Янукович не забув про Гадза і «віддячив» йому присвоєнням у 2012 році звання «Герой України» та величезною державною фінансовою допомогою, яка надавалась підприємству аграрія через державні цільові програми.

Він завжди мав вплив на призначення місцевих чиновників, оскільки дуже добре засвоїв правило про капіталовкладення в державну владу.

Так і зараз - відбувається конкурс на посаду голови Бучацька районна державна адміністрація, а тому в конкурсі має перемогти кандидат на прізвище П...ь.

P.S. Кажуть, п.Гадз неофіційно продав десятки тисяч гектарів державних земель структурам, наближеним до Порошенка та Гройсмана. Якщо це виявиться правдою, то це буде означати, що в Бучацької громади нахабно і незаконно вкрали великий шмат власності».

Фото - nova.te.ua

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: