• Головна
  • Новини
  • Хотіла надприбутків: тернополянка віддала шахраям понад 500 тис.грн

18.07.2023, 17:22

Хотіла надприбутків: тернополянка віддала шахраям понад 500 тис.грн

Для 27-річної тернополянки мрія розбагатіти обернулася втратою понад пів мільйона власних та позичених грошей, що їх вона віддала аферистам

Про це повідомила поліція Тернопільської області.

У Тернополі до співробітників відділу протидії кіберзлочинності із заявою про втрату понад пів мільйона гривень звернулася 27-річна місцева мешканка. Як пояснила потерпіла, декілька місяців тому в одній із соціальних мереж вона знайшла оголошення про роботу у відомій американській компанії. Це оголошення її зацікавило, бо йшлося про чималі прибутки. Однак воно містило умову - вкласти власні кошти.

Поліцейські розповіли, що дівчина так захопилася мрією розбагатіти, що здійснила кількасот переказів на різноманітні банківські картки, будучи переконаною у швидкому отриманні усіх вкладень з великими відсотками включно. Однак, коли дійшло до повернення, виявилося, що все це - велика афера, за яку тернополянка заплатила понад пів мільйона гривень не тільки власних, а й позичених грошей.

У поліції вкотре застерігають тернополян не вестися на пропозиції роботи з великими прибутками, інформацію про яку часто можна побачити в соціальних мережах та месенджерах. А якщо за таку роботу ще й треба платити, то - як правило - це шахрайство.  

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

На кордоні з Угорщиною затримали мікроавтобус, у якому 17 чоловіків

Коментар

Блоги

Василь Чорний

Громади Волині в умовах воєнного стану

Мирослав Дністрянський

ПРО МОВУ НАУКИ Й УКРАЇНСЬКІ НАУКОВІ ВИДАННЯ

Василь Чорний

Студентам Львівського та Чернівецького університетів розповіли про роботу присяжних

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: