23.03.2019, 13:55

Хмельницьким рятувальникам роздали нові квартири

Рятувальники Хмельниччини отримали 13 нових пожежно- рятувальних та спеціальних автомобілів, а також сертифікати на 21 квартиру, передає прес-служба ДСНС України.

Окрім квартир, голова ДСНС України Микола Чечоткін вручив рятувальникам Головного управління ДСНС ключі від 5 пожежно-рятувальних автомобілів на базі автомобіля МАЗ.

Крім того, від голови облдержадміністрації вогнеборці отримали ключі від 5-ти легкових спеціалізованих автомобілів. Сертифікати на спеціальний автомобіль «Урал» із снігоочисним шнекоротором, мобільну аварійну освітлювальну установку «Світлова вежа» у комплекті з бензогенератором, 2 потужних бензопили шведського виробництва, а також 30 комплектів захисного одягу пожежного із касками надзвичайникам вручив голова Хмельницької обласної ради.

Від Хмельницького міського голови підрозділи ДСНС отримали 2 спеціалізованих автомобілі – пожежно-штабний на базі автомобіля Renault Master та аварійно-рятувальний на базі автомобіля Ford Ranger.

А в якості гуманітарної допомоги рятувальники Хмельниччини додатково отримали 160 комплектів захисного одягу, 26 захисних шоломів, 80 пожежних курток, 40 панорамних масок та 37 рам для апаратів захисту органів дихання й зору.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: