• Головна
  • Новини
  • Хмельницькі поліцейські за допомогою дрона знайшли викрадений автомобіль

07.11.2022, 10:35

Хмельницькі поліцейські за допомогою дрона знайшли викрадений автомобіль

В селі неподалік Кам'янця-Подільського, що на Хмельниччині, 20-річний юнак вкрав автомобіль у свого дядька і розбив його. Потрощений ВАЗ він залишив у полі за селом. Автомобіль знайшли поліцейські за допомогою службового безпілотника.

Про крадіжку автомобіля ВАЗ-2106 зранку в неділю, 7 листопада, заявив 43-річний мешканець села Боришківці. У скоєному потерпілий підозрював свого 20-річного племінника, з яким напередодні ввечері розпивали алкоголь.

“До розшуку зниклого авто та зловмисника, який його викрав, були залучені патрульні поліцейські, оперативники та небайдужі місцеві мешканці, які орієнтуються на місцевості поблизу довколишніх сіл. Автівку знайшли поліцейські за допомогою службового безпілотника, яким обстежували прилеглі до села польові дороги та лісосмуги”, – йдеться у повідомленні Кам'янець-Подільського райуправління поліції.

Автомобіль був ущент розбитий. Зловмисника на місці не було, його поліцейські офіцери громади розшукали в сусідньому селі в товариша.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст. 289 ККУ (незаконне заволодіння транспортним засобом). За скоєне хлопцеві загрожує до п'яти років ув'язнення.
 

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: