• Головна
  • Новини
  • Вул. Бандери у Львові хотіли ремонтувати цілодобово, але мешканці довколишніх будинків проти

17.10.2020, 15:33

Вул. Бандери у Львові хотіли ремонтувати цілодобово, але мешканці довколишніх будинків проти

Як повідомив Андрій Білий, заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури, на вул. Бандери підрядна організація з четверга розпочала роботи у три зміни.

Однак, враховуючи побажання мешканців та скарги, сьогодні вночі роботи призупинені та переведені на двозмінний графік, пише пресслужба Львівської міськради.

«Для забезпечення мінімальної тривалості ремонтних робіт, з четверга підрядник перейшов на цілодобовий режим роботи. До того необхідно було провести всі підготовчі роботи. На жаль, сьогодні вночі близько 2:30 год поліція зупинила роботу підрядника за викликом мешканців. Ми змушені будемо переглянути графік робіт, звісно, що це вплине на загальні терміни виконання робіт», — уточнив Андрій Білий.

Нагадаємо, на вул. Бандери триває реконструкція вулиці від вул. Чупринки. Зараз виконують роботи із прокладання колектора.

Після 2 років обговорень і коригувань проєкту ремонт вулиці стартував. Поки — на відтинку між вул. Чупринки та Антоновича, а вже 2021-го ремонтуватимуть далі.

За проєктом передбачено забезпечити дві смуги для руху транспорту, а також повноцінна велосипедна інфраструктура, якою охоче будуть користуватися не тільки студенти, які навчаються на цій вулиці, але й інші любителі індивідуального транспорту Також буде безшумна колія для трамваїв та широкі і зручні тротуари, а також — майже 100 паркомісць між деревами — так звані «віденські зупинки», яких досі у Львові не облаштовували.

Бруківка залишиться. Нею замостять 80% дороги. Лише невеликі смуги для коліс авто будуть із римського каменю, аби було менше шуму, а велодоріжки — з асфальту, для зручності.

Повністю ремонт вулиці планували завершити у червні 2021-го.

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: