19.04.2019, 18:05

Ворог 7 разів порушував тишу: втрат немає

Від початку доби ворог сім разів порушив режим припинення вогню, з них чотири рази – із застосуванням заборонених Мінськими угодами мінометів калібрів 120 та 82 мм.

Як повідомили в штабі ООС, збройні формування Російської Федерації також вели вогонь по позиціях наших підрозділів з автоматичних станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник шість разів обстріляв позиції наших підрозділів: двічі з мінометів калібру 120 мм – в районі населених пунктів ПАВЛОПІЛЬ і ВОДЯНЕ; з мінометів калібру 82 мм – в районі населеного пункту ПИЩЕВИК; з автоматичних станкових гранатометів та стрілецької зброї – біля населеного пункту ВЕРХНЬОТОРЕЦЬКЕ; двічі з великокаліберних кулеметів – поблизу населених пунктів ОПТИНЕ та НОВОСЕЛІВКА ДРУГА.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" окупанти з мінометів калібру 82 мм обстріляли позиції Об'єднаних сил в районі населеного пункту ЗОЛОТЕ-4.

Втрат серед військовослужбовців Об'єднаних сил немає. На ворожі провокації підрозділи Об'єднаних сил дали адекватну відповідь. Втрати противника уточнюються.

Ситуація в районі проведення операції Об'єднаних сил залишається контрольованою.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: