• Головна
  • Новини
  • Volkswagen відкрила збір замовлень на перший повністю електричний хетчбек

10.05.2019, 13:13

Volkswagen відкрила збір замовлень на перший повністю електричний хетчбек

Компанія Volkswagen відкрила збір попередніх замовлень на першу модель ID.3.

"Volkswagen запустив варіант попереднього замовлення для свого нового повністю електричного хетчбека, який, до речі, офіційно отримав назву Volkswagen ID. 3 (раніше названий Volkswagen I.D.)", - йдеться у повідомляє Іnsideevs.

У Volkswagen пояснили, звідки в індексі моделі взялася цифра 3. По-перше, це вказівка на приналежність до сегмента С: електрокари з меншим індексом будуть більш компактними і навпаки (VW вже зареєстрував індекси від 1 до 9). По-друге, трійка за офіційною заявою служить натяком на третю велику главу в історії Volkswagen після Beetle і Golf.

Саму ж абревіатуру заведено розшифровувати як Intelligent Design ("розумний дизайн") та IDentity, тобто "ідентичність" або ж "індивідуальність".

Офіційна світова прем'єра ID.3 запланована на Міжнародному автосалоні у Франкфурті у вересні. Модель вийде у чотирьох кольорах та трьох варіантах виконання з батареями різної ємності.

Серед опцій автівки - вже названі мультимедійний комплекс з голосовим управлінням і навігацією, проекційний дисплей з елементами доповненої реальності, двоколірна обробка інтер'єру, панорамне скління і великі колісні диски.

Стартують продажі з особливою версією на ім'я 1st ("перший"), яку випустять в кількості 30 000 примірників за ціною, як стверджується, менш як 40 000 євро.

Попереднє бронювання пропонується у 29 країнах Європи. Найбільш важливими ринками в Європі для ID.3 стануть Норвегія, Німеччина, Нідерланди, Франція, Великобританія та Австрія. У середньому, Volkswagen планує доставляти клієнтам понад 100 000 автомобілів на рік.

Поставки ID.3 німці стартують через кілька місяців після початку підтвердження замовлень, а виробництво планується в кінці 2019 року.

Фото: CleanTechnica

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: