• Головна
  • Новини
  • Волинянину, що збив на смерть львів'янина, оголосили підозру

30.07.2019, 22:59

Волинянину, що збив на смерть львів'янина, оголосили підозру

Йому обрали міру запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту. Підозрюваному, зокрема, загрожує до восьми років позбавлення волі, повідомили в пресслужбі поліції Волинської області.

Автопригода трапилася у неділю, 28 липня, на автодорозі у селі Мельники Шацького району. За кермом автомобіля «Opel Zafira» перебував 30-річний житель цього ж району. Керуючи транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння, водій допустив наїзд на пішохода, 44-річного львів’янина, котрий рухався по узбіччю дороги у попутному напрямку.

Внаслідок автопригоди пішохід загинув.

Транспортний засіб помістили на арешт майданчик. Водія затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчі оголосили йому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Мова йде про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого. Підозрюваному обрали міру запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту.

Санкція статті передбачає від трьох до восьми років ув’язнення з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого. Досудове розслідування триває.

Фото ілюстративне

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: