• Головна
  • Новини
  • Волинянин після виходу з в'язниці, де сидів за вбивство батька, до смерті забив матір

23.07.2021, 10:59

Волинянин після виходу з в'язниці, де сидів за вбивство батька, до смерті забив матір

36-річний чоловік лише вчора, 21 липня, повернувся з місць позбавлення волі, де відбував покарання за нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть його батька в 2017 році. Віднині він знову опинився за гратами.

Як повідомили в поліції Волинської області, повідомлення про виявлення тіла в смт Маневичі до поліції надійшло сьогодні, 22 липня, в обідню пору.

Слідчо-оперативна група на місці виявила жінку, в якої були численні забої та синці. 63-річна місцева жителька лежала на власному подвір’ї без ознак життя.

Поблизу місця трагедії поліцейські затримали її сина, 36-річного місцевого мешканця. Як встановили, лише вчора він повернувся з в’язниці: у 2017 році був судимий за нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть його батька.

Попередньо відомо, що сьогодні вранці у нього з матір’ю виник конфлікт, після чого син наніс їй множинні удари палицею по голові та тілу, далі витягнув її на вулицю, а сам сховався. Утративши свідомість, від отриманих травм пенсіонерка померла.

Зловмисника затримали одразу відповідно до ст. 208 КПК України, йому буде оголошена підозра за ч. 2 ст. 121 ККУ – умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть.

Фото - ГУНП Волинської області

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: