• Головна
  • Новини
  • Волинські поліцейські викрили у хабарництві військового

05.11.2021, 14:59

Волинські поліцейські викрили у хабарництві військового

Військовослужбовець налагодив «схему» вимагання та одержання неправомірної вигоди за безперешкодне прийняття на військову службу.

Про це повідомили в поліції Волинської області.

Учора, 3 листопада, працівники слідчого управління ГУНП у Волинській області спільно з оперативниками управління стратегічних розслідувань у Волинській області за силової підтримки спецпідрозділу КОРД під час одержання хабаря затримали командира одного з підрозділів військової частини. 

Фігурант отримав 10 500 грн неправомірної вигоди за безперешкодне прийняття на військову службу за контрактом та в подальшому проходження служби у військовій частині.

Досудове розслідування розпочали за ч. 3 ст. 368 Кримінального процесуального кодексу України, процесуальне керівництво у справі здійснює Волинська спеціалізована прокуратура у військовій та оборонній сфері Західного регіону.

Нині правопорушник перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Вирішується питання про оголошення йому підозри та обрання запобіжного заходу.

Зазначимо, що прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою карається позбавленням волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: