08.07.2019, 13:15

Внаслідок негоди на Закарпатті травмовано двоє людей

Увечері 7 липня в оперативно-рятувальну службу надійшла інформація про погіршення погодних умов на території Закарпатської області. За попередніми даними, внаслідок негоди (сильний вітер, гроза, град) було пошкоджено  95 дахів житлових будинків, 1 сільської ради, 2 ДНЗ, 1 ЗОШ в населених пунктах Ужгородського та Іршавського районів.

Двоє мешканок с. Сюрте Ужгородського району травмовано. Також зафіксовано 11 випадків падіння дерев на проїжджі частини на автошляхах та в населених пунктах Ужгородського, Берегівського, Мукачівського, Іршавського, Хустського та Перечинського районах.

Для ліквідації наслідків негоди в області від Управління ДСНС України у Закарпатській області було залучено 14 одиниць техніки та 56 чоловік особового складу.

Станом на ранок 8 липня за інформацією Пат "Закарпатобленерго" на території області знеструмлено 26 населених пунктів, з яких 10 повністю в Ужгородському, Мукачівському, Хустському, Іршавському, Свалявському, Тячівському та Воловецькому районах.

Інформація щодо наслідків негоди уточнюється. На місцях працюють спеціальні комісії, які обстежують пошкоджені будинки та визначають розмір завданої матеріальної шкоди.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: