• Головна
  • Новини
  • Визначити «червоні лінії» для президента Зеленського, - львівська ініціатива

21.04.2019, 22:39

Визначити «червоні лінії» для президента Зеленського, - львівська ініціатива

"Запрошую відповідальних львівських політиків і громадських діячів до діалогу для того, щоб сформувати перелік наших вимог, визначити «червоні лінії» для нового президента та визначити шляхи, як їх ефективно відстоювати. Львівщина завжди несла особливу відповідальність за українську справу, тому зараз повинна голосно заявити свою позицію".

Про це на своїй сторінці у ФБ написав заступник голови Львівської обласної ради Володимир Гірняк.

І далі: "Звичайно, діючий президент сам багато зробив для того, щоб програти ці вибори. «Свинарчуки», «насірови», «дубневичі», не розслідувані кримінальні справи – це все спрацювало проти Порошенка.

Разом із тим, ми не маємо на сьогодні ясності, хто такий новий президент, хто його команда, куди він має намір вести країну? І навіть якщо все гаразд - чи втримає він кермо державою? На ці питання поки що нема відповідей. Проте, не варто поспішати з висновками, українцям слід зберігати спокій. Тим часом – формувати та чітко заявити про свою позицію. Маємо готуватися її захищати.

І ще одне, найважливіше. І президент, і всі інші політики, і всі громадяни мають право на свої думки, дії та інтереси. Але в нелегкі часи, в тривожні часи, всі особисті, всі групові, всі партійні інтереси треба на час забути. Україна - перш за усе, і лише потім - все інше".

Нагадаємо, у другому турі президентських виборів, який пройшов сьогодні, 21 квітня, переміг шоумен Володимир Зеленський. Це засвідчили результати Національного екзит-полу. За Зеленського віддали голоси 73% опитаних. Чинний глава держави Петро Порошенко отримав 25,5% електоральної підтримки.

.

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: