• Головна
  • Новини
  • Визначено переможців чемпіонату України з пляжного волейболу

29.08.2021, 22:59

Визначено переможців чемпіонату України з пляжного волейболу

Переможцями чемпіонату України з волейболу пляжного стали дуети, чия гра на цьому турнірі була найбільш прагматичною. Нагороди переможцям вручив народний депутат України Михайлио Цимбалюк.

Серед чоловіків переможцями стали дует Сергій Попов/Едуард Резнік (Запоріжжя/Одеса), серед дівчат - столична пара Інна Махно/Ірина Махно.

Відтак, Михайло Цимбалюк висловив сподівання, що на наступних Олімпійських іграх Україну достойно представить команда з пляжного волейболу: "Сьогодні у Києві відбувся фінал Чемпіонату України з пляжного волейболу, переможцями якого стали дійсно найдостойніші. Дякую за запрошення ідейному натхненнику, організатору та меценату Чемпіонату Костянтину Стогнію та віце-президенту Федерації волейболу України, колезі по парламенту Андрію Лопушанському. Маю надію, що вже на наступних олімпійських іграх Україну достойно представить команда з пляжного волейболу, бо ж наразі ми не брали участі у міжнародних змаганнях у цьому виді спорту".

Щодо перебігу фіналу, то у повідомленні прес-служби ФВУ сказано: "Хоч як парадоксально, але вирішальні поєдинки змагань, всупереч очікуванням, не подарували тієї інтриги, на яку можна було очікувати. Так вийшло, що одні із суперників налаштувалися на фінальні протистояння значно ліпше за суперників. І хоча ті самовідданно намагалися чинити впертий опір, до позитивного ефекту це призводило лише епізодично. Тож, зрештою, на найвищу сходинку п’єдесталу пошани піднялися ті, хто заслужив на це, що називається, від і до…

У дівчат фінал очікувався феєричним, оскільки протягом сезону запорізька пара Ангеліна Хміль/Тетяна Лазаренко і столичний дует Інна Махно/Ірина Махно постійно обмінювалися красивими «уколами», тож встигли стати максимально принциповими суперниками. Однак зараз киянки відпрацювали значно змістовніше й точніше, тому їхню перемогу - 2:0 (21:14, 21:17) незакономірною аж ніяк не назвеш.

Ще більшою перевагою у фінальному двобої з парою Євген Журавель/Максим Гладун (Дніпро/Суми) володів оригінальний дует Сергій Попов/Едуард Резнік (Запоріжжя/Одеса). Першого з них було фактично неможливо «пробити», а іншого – обвести. Самі ж Попов і Резнік робили це майже ювелірно. Їхня остаточна перемога - 2:0 (21:11, 21:11), свідчить про це достатньо красномовно…

Бронзові нагороди змагань вибороли, відповідно, Валентина Давідова/Діана Луніна (Запоріжжя/Київ) і Денис Денисенко/Владислав Ємельянчик (Запоріжжя). Таким чином, всі чемпіони та призери склали основу збірної України, яка, за словами віце-президента ФВУ і куратора з питань волейболу пляжного Андрія Лопушанського, вже від сьогодні розпочинає підготовку до наступних Олімпійських ігор. Завдання поставлено складне: обов’язково вибороти туди путівки. Але ж, як відомо, успіх приходить лише до настирливих".

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: