• Головна
  • Новини
  • Винуватця ДТП, у якому загинула 3-річна дитина у Львові, відпустили на волю

19.02.2021, 13:59

Винуватця ДТП, у якому загинула 3-річна дитина у Львові, відпустили на волю

Личаківський районний суд призначив умовне покарання 22-річному водію мікроавтобуса Богдану Завадському, який вчинив смертельну ДТП на Пасічній. Внаслідок ДТП загинула 3-річна дитина, ще троє пасажирів постраждали.

ДТП трапилась 9 січня 2020 року близько 15:30 на вул. Пасічній, пише zaxid.net. У матеріалах справи вказується, що водій мікроавтобуса Volkswagen Transporter виїхав на смугу для громадського транспорту, де їхав з перевищеною швидкістю. Рухаючись цією смугою, мікроавтобус в’їхав у легковик Volkswagen Passat, який у цей момент повертав на вул. Медової Печери. Внаслідок зіткнення отримали травми троє пасажирів легковика та загинула 3-річна дівчинка.

У судовому засіданні винуватець ДТП Богдан Завадський пояснив, що виїхав на смугу громадського руху, бо дуже поспішав «відвезти терміново документи на фірму і не встигав», тому трапилось так, що він в’їхав в Volkswagen Passat. Він також розповів суду, що викупив пошкоджений у ДТП легковик, а також компенсував моральну компенсацію потерпілим.

Адвокат постраждалих у ДТП попросив суд не позбавляти Богдана Завадського волі, зважаючи на його юний вік і на те, що він відшкодував моральну компенсацію постраждалим. Потерпілі у ДТП також подали до суду заяви, де вказали, що не мають до Богдана Завадського жодних претензій.

Таким чином суд не знайшов жодних обтяжуючих обставин у цій справ, натомість взяв до уваги щире каяття Богдана Завадського та той, факт, що він є студентом і має завершити навчання.

Суддя Личаківського райсуду Назарій Нора звільнив Богдана Завадського від покарання, встановивши йому 3 роки іспитового терміну. Якщо протягом цього часу він вчинить кримінальний злочин, то його засудять на реальний термін.

  • ,
  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: