• Головна
  • Новини
  • Викрито злочинну групу, яка переправила через кордон ексголову Конституційного Суду України

07.10.2024, 16:26

Викрито злочинну групу, яка переправила через кордон ексголову Конституційного Суду України

Прокурори Офісу Генерального прокурора України викрили організовану злочинну групу, яка займалася незаконним переправленням осіб через державний кордон. До групи входили заступник начальника одного з райвідділів поліції Закарпатської області та співробітники Державної прикордонної служби. Одним із тих, хто скористався їхніми послугами, був колишній Голова Конституційного Суду України.

За даними слідства, зловмисники здійснювали переправлення осіб через прикордонні пункти у Берегівському районі Закарпатської області, оминаючи обов'язковий прикордонний контроль. Поліцейський інформував клієнтів про спосіб перетину кордону та координував перевезення, особисто супроводжуючи порушників у районі прикордонного пункту, навіть уночі. Прикордонники, у свою чергу, не проводили перевірки осіб, яких незаконно переправляли.

Ексголова Конституційного Суду України також отримав підозру у співучасті в цьому злочині. Правоохоронні органи продовжують слідство для виявлення інших можливих учасників цієї схеми.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

рф завдала ракетного удару по Харкову: є десятки поранених

Коментар

Блоги

Михайло Цимбалюк

Суд над «азовцями»: мовчання міжнародних партнерів

Мирослав Дністрянський

КОЛИ Ж СФОРМУВАЛАСЯ УКРАЇНСЬКА НАЦІЯ? І ЯК ДОСЯГТИ ЇЇ КОНСОЛІДАЦІЇ?

Василь Чорний

Громади Волині в умовах воєнного стану

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: