• Головна
  • Новини
  • Військкома з Одещини відправили на фронт після інформації, що він став доларовим мільйонером

04.08.2023, 13:58

Військкома з Одещини відправили на фронт після інформації, що він став доларовим мільйонером

Єгора Смирнова, військкома з Южного Одеської області, направили на фронт після скандалу про його підозріле збагачення. Військовослужбовця перевіряють правоохоронці

Про це інформує Одеський обласний ТЦК та СП.

"Командування однозначно засуджує будь-які способи незаконного збагачення, зловживання посадовими повноваженнями та не дозволить прикривати подібні оборудки військовою службою", - йдеться у заяві.

Повідомляється, що військкома Смирнова та двох військовослужбовців роти охорони територіального центру комплектування перевели в одну з бригад, що виконує завдання на передньому рубежі.

Слідчі Державного бюро розслідування відкрили кримінальну справу щодо підозри у незаконному збагаченні Смирнова: "Стосовно оприлюдненої інформації ініційовано перевірку правоохоронними органами за компетенцією".

Застереження: Відповідно до частини першої статті 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Що передувало

На днях у мережі з'явилася інформація, що військком з Южного, який також є депутатом місцевої міськради від "Батьківщини", Єгор Смирнов, під час повномасштабної війни став "доларовим мільйонером". За інформацією з соцмереж, у військкома з'явилося кілька гектарів землі на березі Чорного моря, 500 кв. метрів комерційної нерухомості та парковка на 938 кв. метрів.

Писали і про те, що він уникав ротації на фронт разом з ще двома депутатами. 

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: