• Головна
  • Новини
  • Відомих учених та молодих дослідників Львівщини відзначили преміями

11.11.2019, 21:06

Відомих учених та молодих дослідників Львівщини відзначили преміями

Працівників наукових установ та вищих навчальних закладів: університетів, академій, інститутів Львівської області відзначили преміями та грошовими нагородами, повідомили в пресслужбі Львівської ОДА.

Відомим ученим і знаним фахівцям премію присудили за значні досягнення в галузі природничих, технічних, гуманітарних і соціально-економічних наук. А молодим ученим і дослідникам – за наукові досягнення та з метою підтримки і стимулювання проведення ними наукових досліджень в галузях природничих, технічних, гуманітар­них і соціально-економічних наук.

Нагороди науковцям вручив заступник голови Львівської облдержадміністрації Іван Собко.

«Якщо не вкладати кошти у розвиток освіти та науку, то будемо вкладати кошти у центр зайнятості. Українці завжди славились своєю мудрістю, працелюбністю і бажанням розвиватися, тож у наших вчених великий потенціал. Перш за все потрібна підтримка молодих науковців. Мусимо підтримувати розвиток винаходів, мотивувати найкращих науковців до нових відкриттів та сприяти створенню позитивного середовища для розвитку науки», – звернувся до науковців Іван Собко.

Претендували на здобуття премії наукові та науково-педагогічні пра­ців­ники, докторанти, аспіранти (ад’юнкти), стажисти-дослідники та інженерно-технічні працівники наукових установ та вищих навчальних закладів Львівщини, які проводять наукові дослідження, мають опубліковані наукові праці. Повторно премія може присуджуватися тій же особі, але не раніше ніж через п’ять років після попереднього присудження премії.

Відомим ученим і знаним фахівцям присудили 30 премій, а молодим ученим і дослідникам – 120 премій.

  • ,
  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: