• Головна
  • Новини
  • Відомий львівський блогер виїхав з України після облави ТЦК

14.10.2024, 21:34

Відомий львівський блогер виїхав з України після облави ТЦК

Українські блогери, на фоні війни Росії проти України та мобілізації, продовжують виїжджати за кордон. Серед них — Юра Скайф, львівський блогер, який відомий своїми пранками та гумористичними відеороликами.

Після нещодавніх облав співробітників ТЦК він покинув Україну, зокрема, після інциденту, що стався 14 жовтня.

Юра Скайф розповів своїм підписникам, що після відвідування закладу близько півсотні людей у масках напали на відвідувачів, серед яких був і він. Нападники витягли його з машини, побили та, за його словами, кричали: "Лежи!" Блогер зазначив, що нападники спілкувалися російською. Після інциденту підійшли співробітники поліції, які перевірили документи, але Юра не зміг вказати на нападників через їхню кількість та маски.

У своїх емоційних коментарях блогер не стримувався в словах, вживаючи ненормативну лексику. Згодом він зняв відео, в якому пояснив, що вирішив виїхати до Польщі для своєї безпеки, залишаючи питання про те, як йому вдалося перетнути кордон, без відповіді.

Нагадаємо, що під час облави Юра Скайф отримав повістку до військкомату. Відзначимо, що втікача вже внесли до бази "Миротворець". За інформацією з ресурсу, блогер перетнув кордон через контрольний пункт "Краківець". Причини його внесення до бази пов'язані з дискредитацією та деморалізацією силових структур України, перешкоджанням законній діяльності ЗСУ, підривом обороноздатності країни та участю в російській пропаганді.

Нагадуємо, 13 жовтня у Львові проходили масштабні рейди за участю працівників територіальних центрів комплектування.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

рф завдала ракетного удару по Харкову: є десятки поранених

Коментар

Блоги

Михайло Цимбалюк

Суд над «азовцями»: мовчання міжнародних партнерів

Мирослав Дністрянський

КОЛИ Ж СФОРМУВАЛАСЯ УКРАЇНСЬКА НАЦІЯ? І ЯК ДОСЯГТИ ЇЇ КОНСОЛІДАЦІЇ?

Василь Чорний

Громади Волині в умовах воєнного стану

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: