• Головна
  • Новини
  • Відкриті турніри з самбо щороку збирають на Львівщині понад півтисячі спортсменів

31.12.2020, 10:56

Відкриті турніри з самбо щороку збирають на Львівщині понад півтисячі спортсменів

Львівська обласна федерація самбо, яку очолює Роман Шміло, започаткувала три традиційні турніри, які сумарно щороку збирають понад 500 спортсменів-представників різних областей України та інших держав.

Про це повідомила пресслужба Львівської ОДА. 

Йдеться, зокрема, про Відкритий турнір Львова пам'яті дворазового чемпіона світу з боротьби самбо Михайла Юнака  серед юнаків і дівчат, Всеукраїнський турнір пам'яті чемпіона світу Михайла Левицького серед юнаків і дівчат та Відкритий кубок Львова з боротьби самбо.

Опанувати боротьбу самбо можна у Комплексній ДЮСШ імені Ю.Кутенка та Львівській ДЮСШ «Олімпія». Викладають цей вид спорту 6 тренерів, які є майстрами спорту України та мають належний рівень фахової підготовки.

«Чемпіонат світу з самбо - один з небагатьох міжнародних змагань, які відбулись цього року. Тому особливо приємно, що для Львівщини він виявився настільки успішним: Ярослав Грибик став чемпіоном світу серед юнаків,  Василина-Ірина Кириченко віце-чемпіонкою серед дорослих, Марта Чаплінська стала бронзовою призеркою серед юніорок, потрапив у п’ятірку найкращих серед юніорів на Чемпіонаті світу і Андрій Сударіков», - розповів керівник управління фізичної культури та спорту Львівської ОДА Роман Хім’як.

Окрім цього, успішною цьогорічна була участь збірної команди Львівщини з самбо в чемпіонаті України. Серед спортсменів різних вікових категорій посіли золоті медалі вибороли 5 спортсменів, срібні - 6, а бронзові 12 спортсменів.

Нагадаємо, участь збірних команд області у національних змаганнях фінансує Управління фізичної культури та спорту Львівської ОДА. Також Управління надає підтримку у проведенні федераціями обласних змагань.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: