• Головна
  • Новини
  • Відбулась ХІХ Регата «Добротвір» на байдарках та каное - з нагоди 50-річчя спортивної школи

20.09.2020, 19:19

Відбулась ХІХ Регата «Добротвір» на байдарках та каное - з нагоди 50-річчя спортивної школи

19 вересня у селищі Добротвір Кам’янка-Бузького району з нагоди 50-річчя створення спортивної школи відбулась ХІХ Регата – змагання з веслування на байдарках та каное.

Про це повідомили у Львівській ОДА.

Дитячо-юнацьку спортивну школу «Добротвір» заснували у 1970 році. За результатами виступів спортсменів школа є однією з найпотужніших в Україні. Серед випускників – Заслужені майстри спорту України восьмиразовий чемпіон світу, дворазовий срібний призер Олімпійських ігор, учасник п’яти Олімпіад Михайло Слівінський та чемпіон світу, шестиразовий призер чемпіонатів світу Олексій Слівінський.

Школа є унікальною, адже тренування веслувальників тут триває впродовж всього року. Навесні, влітку та восени спортсмени тренуються на річці Західний Буг, а взимку на теплому каналі Добротвірської ТЕС. Температура води в каналі у холодну пору року сягає +15-20 градусів.

Зі святом керівництво та вихованців школи від імені очільника області Максима Козицького привітав та вручив подяку колективу ДЮСШ начальник управління фізичної культури та спорту Львівської облдержадміністрації Роман Хім’як.

“Добротвір можна ставити у приклад не лише іншим містечкам, а й обласним центрам. Дитячо-юнацька спортивна школа успішно функціонує вже кілька десятків років, сюди на навчально-тренувальні збори приїжджають веслярі з усієї України”, - зауважує Роман Хім’як.

Школа уже кілька років реалізовує спільні проєкти з компанією ДТЕК, як в соціальній сфері, так і щодо розбудови інфраструктури. Станом на сьогодні у школі навчаються 113 вихованців під керівництвом 8 тренерів.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: