• Головна
  • Новини
  • Від завтра на прийом у Львівобленерго можна буде потрапити за попереднім записом

07.10.2020, 15:22

Від завтра на прийом у Львівобленерго можна буде потрапити за попереднім записом

Починаючи з 8 жовтня ПрАТ «Львівобленерго» розпочинає прийом відвідувачів за попереднім електронним записом

Запис доступний на сайті компанії www.loe.lviv.ua , повідомляє пресслужба ПрАТ «Львівобленерго».

Через епідемію енергетики надають більшість послуг дистанційно, однак у деяких випадках наші клієнти мають необхідність особисто відвідати підрозділ компанії. 

У зв’язку з цим та зважаючи на реорганізацію районів електромереж, яка відбулась 1 вересня 2020 року, у «Львівобленерго» запровадили попередній електронний запис на прийом.

Таким чином наші клієнти зможуть без черг та скупчення людей, з дотриманням карантинних вимог, отримати всі необхідні послуги у районних підрозділах «Львівобленерго». 

Як записатись на прийом до «Львівобленерго»:

1. Скористайтесь банером наверху стартової сторінки сайту «Львівобленерго» або перейдіть за посиланням: https://loe.lviv.ua/ua/preliminary_entry

2. Введіть свої дані і поставте відмітку про згоду на обробку персональних даних.

3. Оберіть послугу, яка Вас цікавить, зручний для Вас районний підрозділ, дату та годину візиту. Зверніть увагу, що реєстрація доступна, починаючи з 8 жовтня.

4. Ви отримаєте на зазначену Вами електронну скриньку лист з «РЕЄСТРАЦІЄЮ НА ВІЗИТ У ПРАТ «ЛЬВІВОБЛЕНЕРГО». У листі буде вказаний код, необхідний для перевірки реєстрації під час Вашого безпосереднього відвідування районного підрозділу.

! Якщо у Вас змінились обставини і Ви не можете прийти на зарезервований час — наполегливо просимо відмінити реєстрацію за посиланням, яке Ви теж отримаєте у електронному листі.

Додаткові роз'яснення стосовно запису на візит у «Львівобленерго» можна отримати у кол-центрі: 0-800-30-15-68 (безкоштовно) або 067-333-15-68, 050-460-15-68, 093-170-15-68, (032) 290-75-68 (тарифи оператора), за номером 5068 (дзвінок платний).

Важливо: під час візиту до «Львівобленерго» є обов’язковим використання індивідуальних засобів захисту (маски) у зв’язку з епідемією COVID-19. Просимо утриматись від візиту людей з ознаками ГРЗ.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: