• Головна
  • Новини
  • Вебплатформа «Інвестиційні ресурси Львівщини» - це місце зустрічі громад з інвесторами

27.01.2022, 12:54

Вебплатформа «Інвестиційні ресурси Львівщини» - це місце зустрічі громад з інвесторами

Львівська обласна рада розробила вебплатформу «Інвестиційні ресурси Львівщини». 

Про це розповів сьогодні, 27 січня, голова постійної комісії з питань бюджету та соціально-економічного розвитку обласної ради Володимир Квурт.

«Функції держави та місцевого самоврядування в забезпеченні інвестиційного клімату в регіоні є різними, але вони мають спільне завдання – формування позитивного іміджу області та можливість безперешкодно та безпечно працювати на теренах регіону. Держава та місцеве самоврядування є партнерами під час пошуку та залучення додаткового ресурсу в громади.

Створення вебплатформи «Інвестиційні ресурси Львівщини» є прикладом подібного партнерства заради розвитку економічного потенціалу регіону, який демонструє нові підходи під час вирішення стратегічних та практичних завдань», - зазначив Володимир Квурт.

Володимир Квурт розповів, що фахівці Львівської обласної ради спільно з колегами з департаменту економіки Львівської ОДА працювали над створенням сервісу та його наповненням більш як пів року.

«Ми створили інвестиційний хаб Львівщини. Платформа дозволяє оперативно показувати на мапі Львівщини в розрізі громад питання, які можуть зацікавити передусім інвесторів, але й не лише їх. На ній громади можуть розміщувати інвестиційні пропозиції щодо земельних ділянок чи майнових об’єктів. Всі 73 громади матимуть на платформі власні кабінети, а отже й доступ до наповнення, а також до прямого спілкування з інвесторами. Тобто наш проєкт має потужних партнерів в особі громад області», - наголосив Володимир Квурт.

За його словами, платформа дає максимально доступний об’єм інформації про інвестиційні пропозиції, а також всю необхідну інформацію про область, зокрема, і в розрізі громад. «Це основне інтерактивне місце зустрічі громад з інвесторами чи експертами. Після запуску платформи головним спільним завданням Львівської обласної ради та ЛОДА є саме промоція цього сервісу, щоб якомога більша кількість потенційних інвесторів про нього дізналася та розпочала ним користуватися».

Щодо планів розширення функціоналу платформи, то, за словами голови комісії, вже зараз платформа містить інформацію у форматі «паспорт громади». Тобто на ній є все те, що дозволяє об’єктивно та максимально оперативно прийняти рішення про інвестиції в певну територію. Додатково буде можливість розміщувати інформацію про стратегію окремо взятої громади, щоб розуміти, що для неї є пріоритетом та на що вона буде звертати увагу.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: