• Головна
  • Новини
  • Вчителька львівського ліцею увійшла в ТОП-50 найкращих педагогів України

15.08.2020, 15:55

Вчителька львівського ліцею увійшла в ТОП-50 найкращих педагогів України

Вчителька львівського ліцею «Європейський» Зоряна Тихойко потрапила у ТОП-50 найкращих учителів України за версією Global Teacher Prize Ukraine 2020.

Про це повідомляє портал «Освіторія».

Зоряна Тихойко викладає у ліцеї «Європейський», історію, правознавство та громадянську освіту. Як зазначається на сайті, вчителька мала міжнародний досвід викладання та познайомилася з трьома системами освіти: США, Європи та Близького Сходу. Надає правові консультації колегам та відстоює права вчителів. Є членом історичної організації. Разом з учнями створює проєкти, серед них: настільна гра з громадянської освіти, порятунок старовинної бойківської церкви в селі Кугаїв.

«Вчу своїх учнів розуміти історію, намагаюся бачити і розвивати особистість і творчий потенціал кожного учня, формувати в учнів вміння критично мислити, доводити розпочату справу до логічного завершення і відповідати за свою роботу, залучати ліцеїстів до активного суспільного життя», - цитує портал «Освіторія» Зоряну Тихойко.

Наступним етапом стане визначення ТОП-10 експертним журі Премії та проведення асесмент-центру. Переможця оголосять 3 жовтня 2020 року та винагородять грошовою премією у 250 тисяч гривень, навчанням та участю у GLOBAL EDUCATION & SKILLS FORUM.

  • ,
  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: