• Головна
  • Новини
  • Вбивство у Бродах: 45-річного чоловіка підозрюють, що він перерізав горло рідній матері

30.08.2021, 17:09

Вбивство у Бродах: 45-річного чоловіка підозрюють, що він перерізав горло рідній матері

У Бродах поліцейські затримали зловмисника, причетного до вбивства матері​​​​​​​. Заск оєне 45-річному місцевому мешканцю загрожує покарання – до п’ятнадцяти років позбавлення волі. Невдовзі суд обере затриманому запобіжний захід.

Про це повідомив відділ комунікації поліції Львівської області.

Зокрема, 29 серпня близько десятої години на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення від мешканців одного з багатоквартирних будинків у місті Броди про підозрілого чоловіка, який поводиться неадекватно та порушує публічний порядок. За вказаною адресою негайно виїхали співробітники групи реагування патрульної поліції відділення поліції №1 Золочівського районного відділу поліції.

Прибувши на місце події, правоохоронці виявили у під’їзді особу, про яку йшлось у повідомленні - мешканця будинку віком 45 років. На його одязі поліцейські побачили сліди крові, а у квартирі, де він проживав, виявили тіло жінки з ознаками насильницької смерті.

На місці події працювала слідчо-оперативна група територіального підрозділу поліції. Правоохоронці встановили особу загиблої – нею виявилась 67-річна мешканка квартири, матір чоловіка, який поводився неадекватно. Причиною смерті жінки стало ножове поранення в ділянці шиї. Також встановлено, що до вбивства жінки причетний її син.

За фактом слідчі відділення поліції №1 Золочівського районного відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Зловмисник затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

Досудове розслідування триває.

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: