• Головна
  • Новини
  • Варшава скерувала Львову 160 тис. злотих на відновлення будинків, пошкоджених внаслідок ракетного удару

10.11.2023, 14:45

Варшава скерувала Львову 160 тис. злотих на відновлення будинків, пошкоджених внаслідок ракетного удару

Ракетний удар по цивільній інфраструктурі завдала Росія

Рада столиці Польщі надала громаді Львова фінансову допомогу в розмірі 160 000 злотих на відновлення будинків на Стрийській. Вони були частково зруйновані внаслідок ракетної атаки РФ 6 липня

За курсом НБУ, фінансова допомога становить 1 мільйон 385 тисяч 360 гривень. Ці гроші призначені на відновлення пошкоджених фасадів та сходових кліток комплексу будинків на вулиці Стрийській.

"Отримані кошти будуть скеровані на ремонт у будинках на вулиці Стрийській, які постраждали від ракетного обстрілу 6 липня. Наразі, ми лише приймаємо ці кошти до бюджету Львівської МТГ, а вже ухвалою сесії буде визначено розпорядника коштів", — заявила директорка департаменту фінансової політики міської ради Вікторія Довжик.

Відповідно до рішення виконавчого комітету отримувачем фінансової допомоги визначили департамент фінансової політики Львівської міської ради.

Як повідомила Суспільному керівниця Франківської районної адміністрації Ольга Струмеляк, у будинках тривають відновлювальні роботи. До грудня там планують повністю відновити зовнішні стіни, накрити дах, встановити вікна і вхідні двері. Після завершення зовнішніх відновлювальних робіт візьмуться за внутрішні реставраційні роботи, відновлять під’їзди і усі комунікації. Вартість відновлення одного будинку становить близько 11-12 мільйонів гривень.

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: