• Головна
  • Новини
  • В опалювальний сезон Зеленський входить з підігрітим рейтингом

07.09.2021, 16:03

В опалювальний сезон Зеленський входить з підігрітим рейтингом

Якби найближчим часом відбулися вибори Президента, то 31,1% проголосували б за В.Зеленського (серед тих, хто голосуватиме та визначився з вибором), порівняно з початком серпня його рейтинг зріс за 27 до 31%.

Такі результати опитування, проведеного Соціологічною групою «Рейтинг» протягом 2- 4 вересня 2021 року.

13,3% підтримали б П.Порошенка, 10,9% – Ю.Бойка, 9,2% – Ю.Тимошенко, 6,1% – І.Смешка, 5,7% – В.Гройсмана, 5,7% – Є.Мураєва, 4,1% – О.Ляшка. 3,7% – Д.Разумкова, 3,1% – А.Яценюка. Підтримка інших кандидатів нижче 2%.

Антирейтинг очолює П.Порошенко: 45% не проголосували б за нього за жодних обставин. 38% не проголосували б за Ю.Тимошенко, 35% – Ю.Бойка, 25% – О.Ляшка, 24% – В.Зеленського, кожен шостий-сьомий не проголосував б за жодних обставин за А.Яценюка, О.Тягнибока та Є.Мураєва. 

Серед офіційних заходів до Дня Незалежності, опитані найкраще оцінили військовий парад у Києві (44% – позитивно). Міні-фільм «ДНК України» позитивно оцінили 38%, виступ президента Зеленського на параді – 36%, святковий концерт на стадіоні «Олімпійський» у Києві – 29%. Серед респондентів, котрі бачили ці заходи, найкращі оцінки отримав міні-фільм «ДНК України» (67%).

•48% опитаних оцінюють як успішний візит президента Зеленського до Сполучених штатів Америки. 28% – вважають його неуспішним, 17% – нічого не знають про це, або ж вагалися з оцінками.  

Довідка.

Аудиторія дослідження: населення України віком від 18 років і старші в усіх областях, крім тимчасово окупованих територій Криму та Донбасу. Вибірка репрезентативна за віком, статтю і типом поселення. Метод опитування: CATI (Computer Assisted Telephone Interviews - телефонні інтерв'ю з використанням комп'ютера). На основі випадкової вибірки мобільних телефонних номерів. Вибіркова сукупність:  2500 респондентів. Помилка репрезентативності дослідження з довірчою імовірністю 0,95: не більше 2,0%. Терміни проведення: 2-4 вересня 2021 року

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: