• Головна
  • Новини
  • В луцькій лікарні померла жінка, яка випала з дев'ятого поверху будинку

28.01.2022, 10:59

В луцькій лікарні померла жінка, яка випала з дев'ятого поверху будинку

У Медичному об'єднанні Луцької міської тергромади померла 41-річна лучанка, яка 27 січня випала з вікна дев'ятого поверху житлового будинку.

Про це пише Суспільне.

Як розповів журналістам телефоном медичний директор медзакладу Володимир Шендибило, від отриманих травм жінка померла, не приходячи до тями.

"Пацієнтка була в агонуючому, критичному стані, без пульсу та тиску. Її з приймального відділення підняли в реанімацію. Одразу проводили всі реанімаційні заходи, однак врятувати її не вдалося", – зазначив меддиректор лікарні.

Нещасний випадок стався орієнтовно о 13:00 на вулиці Гетьмана Сагайдачного в Луцьку. Як розповіла телефоном Суспільному інспекторка сектору комунікації ГУ Нацполіції Волині Марина Балдич, причини падіння жінки наразі невідомі, на момент трагедії у квартирі перебував син загиблої.

"Він був в іншій кімнаті і не чув того, що відбулося. Про нещасний випадок швидше за все повідомили перехожі. Також, зі слів сина, його мати мала ознаки психічної хвороби", – зазначила інспекторка сектору комунікації.

Наразі на місці події працює слідчо-оперативна група поліції, яка з’ясовує обставини трагедії. Відомості внесуть до ЄРДР за ст. 115 з приміткою "нещасний випадок" Кримінального кодексу України.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: