10.06.2019, 08:54

В дитячому таборі на Буковині отруїлися 30 дітей

30 дітей отруїлися в дитячому таборі у Репужинцях Чернівецької області. Про це повідомило місцеве видання АСС з посиланням на батьків, чиї діти зараз відпочивають у таборі.

За словами батьків, симптоми отруєння спостерігаються у 30 дітей. Виклик про нездужання вихованців отримали і фахівці Чернівецького обласного лабораторного центру МОЗ України.

Як розповів журналістам ІА АСС Сергій Торський, заступник директора ДУ "Чернівецький обласний лабораторний центр МОЗ України", вчора, 9 червня, отримали повідомлення про скарги на біль у животі та блювоту у 30-ти дітей, які відпочивають у таборі в Репужинцях. Наразі туди виїхали фахівці з лабораторії та медики Заставнівської ЦРЛ. 

Як розповів Олександр Александрюк, керівник ГУ Держпродспоживслужби Чернівецької області, у хворих дітей стан легкої важкості.

«Спостерігалася нудота та блювота, але ситуація покращується, - зазначає Олександр Александрюк, який зараз працює у дитячому таборі. - Комісія в складі Держпродспоживслужби та обласного лабораторного центру працює на місці. Встановлюємо, що могло спричинити захворювання дітей».

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: