11.12.2020, 13:55

В Ужгороді стартує міський різдвяний ярмарок

Із п’ятниці, 11 грудня, в Ужгороді працюватиме новорічно-різдвяний ярмарок. Будиночків буде вдвічі менше, ніж торік, торгуватимуть традиційно вином, сирами, медом – але тільки на виніс.

Про це повідомляє Ужгородська міськрада у Фейсбуці.

«Із п’ятниці, 11 грудня, в Ужгороді працюватиме новорічно-різдвяний ярмарок. Як і торік, дерев’яні будиночки для торгівлі розмістять на пішохідній частині площі Шандора Петефі, але з огляду на карантинні обмеження їх буде майже удвічі менше і, щоб уникнути скупчень людей, розташують їх у шаховому порядку», – йдеться в повідомленні.

Крім того, зазначили в міськраді, продавців та покупців розділятимуть захисні екрани, продаж проводитиметься із дотриманням протиепідемічних вимог.

На ярмарку свою продукцію вже традиційно представлять винороби Закарпаття, будуть мед і продукти бджільництва, сири, упаковані фаст-фуди, новорічно-різдвяна атрибутика, сувеніри. Проте, зазначили в міськраді, столів та стільців для пригощань не буде – все продаватимуть на виніс.

Настрій у зоні ярмарку створюватимуть святкова музика, громадян періодично попереджатимуть про карантинні вимоги щодо захисних масок, дотримання дистанції тощо.

  • ,
  • ,
  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: