• Головна
  • Новини
  • В Ужгороді майже 30 закладів, які не економлять електроенергію. отримали попередження

04.12.2022, 21:37

В Ужгороді майже 30 закладів, які не економлять електроенергію. отримали попередження

Ужгородських підприємців, які не дотримуються вимог щодо економії електроенергії, зокрема зовнішнього освітлення, попередили про неприпустимість таких дій

Про це повідомили в Ужгородській міській раді.

У п'ятницю, 2 грудня, міська муніципальна варта разом з працівниками управління економічного розвитку міста перевіряли, як місцеві підприємці вимог щодо обов'язкового обмеження споживання електричної енергії для суб'єктів господарювання області із 7:00 до 23:00. Працювали у центрі Ужгорода, на проспекті Свободи, у мікрорайоні Боздош, Новому районі тощо.

У міськраді зазначили, що результати перевірок свідчать, що більшість підприємців Ужгорода не дотримуються режиму економії. Відтак, керівників або представників 28 закладів, які попри встановлені радою оборони області обмеження, не виключають зовнішнє освітлення, ілюмінацію тощо, попередили про неприпустимість таких дій. Ще 32 заклади-порушники були зачинені, туди планували навідатися у суботу, 3 грудня. 

У міськраді закликали бізнес спільно продовжити економію електроенергії та допомогти збалансувати систему енергопостачання, яка вже 7 разів зазнавала масованих ракетних обстрілів російських агресорів.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: