• Головна
  • Новини
  • В Україні запустили проєкт з обміну колаборантів на полонених українців

25.07.2024, 21:23

В Україні запустили проєкт з обміну колаборантів на полонених українців

В Україні почав функціонувати державний проєкт "Хочу к своим", який сприятиме поверненню українців з російського полону в обмін на колаборантів та російських агентів.

Про це повідомляє Головне управління розвідки у соцмережах.

Авторами проєкту є ГУР, Служба безпеки України та Секретаріат уповноваженого з прав людини.

Представник ГУР Андрій Юсов  розповів, що першою і головною метою проєкту є оприлюднення інформації про засуджених російських агентів, зрадників і колаборантів, що співпрацювали або допомагали російським окупаційним силам у війні проти України.

Зазначена інформація буде публікуватися на сайті проєкту – hochuksvoim.com, де завдяки опції "згода на обмін" засуджені колаборанти зможуть дати згоду бути обміняними на українців, які перебувають у російській неволі.

"Завдяки проєкту громадяни також дізнаються про можливість припинити вимушену співпрацю з ворогом та про те, як повідомити правоохоронців про ворожих агентів в своєму оточенні, щоб запобігти їхнім подальшим злочинам. Усе, що для цього буде потрібно – знайти та заповнити спеціальну форму на сайті. Для ефективного досягнення поставлених цілей на сайті проєкту публікуватиметься інформація про засуджених російських агентів, зрадників і колаборантів, що погодилися на обмін до РФ", - йдеться в повідомленні. 

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

рф завдала ракетного удару по Харкову: є десятки поранених

Коментар

Блоги

Михайло Цимбалюк

Суд над «азовцями»: мовчання міжнародних партнерів

Мирослав Дністрянський

КОЛИ Ж СФОРМУВАЛАСЯ УКРАЇНСЬКА НАЦІЯ? І ЯК ДОСЯГТИ ЇЇ КОНСОЛІДАЦІЇ?

Василь Чорний

Громади Волині в умовах воєнного стану

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: