• Головна
  • Новини
  • В Україні стартувала кампанія «Будь другом. Собі теж» для підтримки ментального здоров'я чоловіків

01.09.2024, 13:10

В Україні стартувала кампанія «Будь другом. Собі теж» для підтримки ментального здоров'я чоловіків

В Україні розпочалася масштабна інформаційна кампанія "Будь другом. Собі теж", спрямована на подолання стигми навколо проблем ментального здоров’я чоловіків та заохочення їх звертатися по допомогу в разі потреби. Ця кампанія є частиною Всеукраїнської програми ментального здоров’я "Ти як?", ініційованої першою леді Оленою Зеленською.

Інформує WestNewsпокликаючись на ГУ ДСНС Франківщини.

В умовах повномасштабної війни українські чоловіки стикаються з численними психологічними викликами: втрата близьких, розлука з родинами, постійний стрес. Проте соціальні стереотипи, що обмежують прояви емоцій, такі як «чоловіки не плачуть», створюють додатковий бар’єр для звернення за допомогою.

Кампанія закликає чоловіків осмислити своє ставлення до ментального здоров’я через призму чоловічої дружби, адже чоловіки часто готові підтримати друзів, але забувають про себе. Слоган «Будь другом. Собі теж» спонукає українців турбуватися про власне психічне здоров’я, зруйнувати негативні стереотипи та поділитися своїми роздумами з оточенням.

Кампанія впроваджується за підтримки Координаційного центру з психічного здоров’я Кабінету Міністрів України, Міністерства внутрішніх справ України та Фонду «Партнерство за сильну Україну».

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

рф завдала ракетного удару по Харкову: є десятки поранених

Коментар

Блоги

Михайло Цимбалюк

Суд над «азовцями»: мовчання міжнародних партнерів

Мирослав Дністрянський

КОЛИ Ж СФОРМУВАЛАСЯ УКРАЇНСЬКА НАЦІЯ? І ЯК ДОСЯГТИ ЇЇ КОНСОЛІДАЦІЇ?

Василь Чорний

Громади Волині в умовах воєнного стану

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: