• Головна
  • Новини
  • В СБУ є відео і аудіо, які підтверджують: лікарка вимагала хабар з матері дитини-інваліда

10.04.2019, 13:02

В СБУ є відео і аудіо, які підтверджують: лікарка вимагала хабар з матері дитини-інваліда

В управлінні СБУ у Львівській області є відео і аудіо, які підтверджують: лікарка-невролога КНП «Міська дитяча клінічна лікарня м. Львова» вимагала хабар з матері дитини-інваліда.

Зокрема, речник управління СБУ у Львівській області Олег Олександров у ФБ з цього приводу написав: "Хочу одразу зняти всі питання із хабарництвом лікарки-невролога, яка брала гроші з батьків дітей з інвалідністю.

Кастова солідарність, яку проявляють окремі медпрацівники до своїх нечистих на руку колег, не варта того. Можна залишитися в дурнях.

Наприклад, головлікар львівської дитячої клінічної лікарні висловив сумнів у професійності дій правоохоронців. Нібито його підлегла свята і таке інше. А зла СБУ довела бідну жінку до лікарняного ліжка. Краще б вже до цугундера 🙂

Пам’ятаєте історію з паном Агашковим? Тоді опубліковане відео зняло усі питання у непрофесійності чи провокаціях з нашого боку. Невже хтось думає, що цього разу було інакше? Є в нас і відео, і аудіо. Дуже цікаве.

Треба просто дочекатися, коли його дозволять оприлюднити слідчі".

Нагадаємо, 9 квітня, працівники управління СБ України у Львівській області викрили на систематичному хабарництві лікаря-невролога КНП «Міська дитяча клінічна лікарня м. Львова». "Лікарка впродовж тривалого часу вимагала гроші з батьків дітей-інвалідів за видачу витягу із медичної картки для подальшого оформлення державної соціальної виплати для дітей-інвалідів. Свою "допомогу" вона оцінювала приблизно у 500 доларів за документ.

Зокрема оперативники спецслужби задокументували одержання лікаркою першого траншу неправомірної вигоди у сумі шість тисяч гривень від матері дитини, яка хворіє на ДЦП", повідомили в СБУ.

Того ж дня головний лікар міської дитячої лікарні Дмитро Квіт заявив, що лікарку затримали за дуже дивних обставин, жодних доказів її вини на момент затримання, мовляв. не було. Також він повідомив, що тепер лікарці стало погано, тож її госпіталізували в лікарню.

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: