21.06.2020, 21:58

В Одесі з 22 червня підсилюють карантин

В Одесі прийняли рішення про посилення карантинних обмежень на території міста з 22 червня. Зокрема, суб'єктам господарювання в сфері торгівлі, ремонту, страхування та інших рекомендовано перенести початок роботи на 10.00 або пізніше.

Про це повідомляє  офіційний сайт міста Одеса, - пише Укрінформ.

"З метою протидії поширенню коронавирусной хвороби COVID-19 на території міста Одеси , з огляду на постанову Кабінету Міністрів України від 17 червня 2020 року № 500, комісія ТЕБ та НС виконавчого комітету Одеської міської ради прийняла рішення про посилення карантинних обмежень на території міста Одеси з 22 червня 2020 року ", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається в протоколі засідання комісії ТЕБ та НС, було вирішено "з метою обмеження скупчення громадян в транспорті і на шляхах проходження на роботу / з роботи застосування там, де це можливо, гнучкого режиму робочого часу, який, зокрема, передбачає різний час початку і закінчення роботи для різних категорій працівників, дистанційну (надомну) роботу ".

Зокрема, початок роботи о 10 або більш пізній час встановлено для суб'єктів господарювання, які здійснюють свою діяльність в наступних видах економічної діяльності: оптова та роздрібна торгівля; ремонт автотранспортних засобів і мотоциклів; поштова та кур'єрська діяльність; тимчасове розміщення і організація харчування; страхова діяльність; утворення; надання соціальної допомоги; мистецтво, спорт, розваги та відпочинок.

У міському транспорті кількість пасажирів має бути не більше кількості сидячих місць.

Що стосується пляжів, то там необхідно забезпечити дистанцію між шезлонгами для відпочиваючих не менше 1,5 м.

Також в протоколі зазначено, що працівникам правоохоронних органів необхідно "вжити заходів щодо припинення і заборони здійснення роздрібної стихійної торгівлі на пляжах міста Одеси та рекреаційних зонах".

Носіння масок в громадських місцях обов'язково.

Головному управлінню Національної поліції України в Одеській області рекомендовано "організувати проведення рейдових груп із залученням представників відповідних виконавчих органів Одеської міської ради з метою перевірки дотримання карантинних заходів в громадському транспорті, торговельних точках, виставкових залах, пляжах міста Одеси".

За минулу добу в Одеській області виявили 34 нові випадки зараження коронавірусів.

Станом на 21 червня в Україні лабораторно підтверджено 36 560 випадків COVID-19, за добу - 735 нових.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: