21.09.2019, 18:50

В ОП планують узаконити формулу Штайнмайєра

Помічник Зеленського наголосив, що ніякі дії не будуть здійснюватися без відома суспільства, а сама формула - це не закон, а база для законопроекту.

Формула Штайнмайєра, яка регулює порядок проведення виборів на Донбасі, ляже в основу законопроекту. Про це повідомив помічник президента України Андрій Єрмак на своїй сторінці в Facebook у суботу, 21 вересня, передає Кореспондент.

Єрмак повідомив, що провів зустріч в офісі президента з активістами, щоб обговорити формулу Штайнмайєра і її роль у врегулюванні ситуації на Донбасі.

"Процес імплементації формули має кілька етапів, це не разове рішення. Формула - це не закон. Це база, яка ляже в основу законопроекту, за який голосуватимуть і який буде винесено на публічне обговорення. Але це буде потім, а поки необхідно припинити вогонь. Над цим і працюємо", - зазначив він.

Нагадаємо, що раніше Вадим Пристайко заявив, що формулу Штайнмаєра на переговорах в Мінську не підписали з "технічного непорозуміння". Він також пояснив, що означає формула Зеленського щодо Донбасу.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: