• Головна
  • Новини
  • В Івано-Франківську затримали трьох чоловіків за побиття військового

12.09.2024, 10:19

В Івано-Франківську затримали трьох чоловіків за побиття військового

Нападникам загрожує позбавлення волі на строк до чотирьох років.

Пише WestNewsпокликаючись на Поліцію Івано-Франківщини.

Поліція Івано-Франківська затримала трьох молодиків, підозрюваних у побитті військовослужбовця. Наразі вирішується питання про оголошення їм підозри та обрання запобіжного заходу.

Інцидент стався в середмісті Івано-Франківська. Конфлікт помітили випадкові свідки, один з яких звернувся до поліції. Правоохоронці оперативно прибули на місце події, опитали свідків і встановили особу потерпілого. 40-річного військовослужбовця, мешканця Івано-Франківська, виявили за місцем проживання та доставили до медичного закладу. Медики діагностували у захисника численні забої голови та тіла.

Також постраждав випадковий перехожий, який спробував втрутитися в конфлікт, щоб захистити військового. Його також було госпіталізовано з тілесними ушкодженнями.

Поліція швидко встановила особи нападників. Ними виявилися троє жителів Івано-Франківської територіальної громади віком 26, 21 та 17 років. З’ясувалося, що 26-річний зловмисник раніше притягувався до кримінальної відповідальності за майновий злочин.

За даними слідства, чоловіки відпочивали в центрі Івано-Франківська, вживаючи алкогольні напої. До них підійшов військовий і попросив гроші на особисті потреби. Це прохання викликало агресивну реакцію, що призвело до словесного конфлікту та подальшого побиття.

Двоє з підозрюваних — 26 та 21-річний чоловіки — були затримані відповідно до статті 208 Кримінального кодексу України. Поліція розглядає питання про оголошення трьом фігурантам підозри за частиною 2 статті 296 (хуліганство, вчинене групою осіб) Кримінального кодексу України, що передбачає покарання до чотирьох років позбавлення волі.

Розслідуванням керує Окружна прокуратура Івано-Франківська.

Нагадаємо, раніше WestNews розповідав про бійку між молодиками та війсьовослужбовцем.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

рф завдала ракетного удару по Харкову: є десятки поранених

Коментар

Блоги

Михайло Цимбалюк

Суд над «азовцями»: мовчання міжнародних партнерів

Мирослав Дністрянський

КОЛИ Ж СФОРМУВАЛАСЯ УКРАЇНСЬКА НАЦІЯ? І ЯК ДОСЯГТИ ЇЇ КОНСОЛІДАЦІЇ?

Василь Чорний

Громади Волині в умовах воєнного стану

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: