• Головна
  • Новини
  • В Івано-Франківську водій у стані сп’яніння влаштував ДТП та пошкодив комунальне майно

29.09.2024, 20:39

В Івано-Франківську водій у стані сп’яніння влаштував ДТП та пошкодив комунальне майно

Патрульна поліція Івано-Франківської області склала адміністративні протоколи на 23-річного водія автомобіля BMW, який спричинив дорожньо-транспортну пригоду на вулиці Ленкавського.

За даними правоохоронців, водій не дотримався безпечної швидкості та був неуважним за кермом, що призвело до наїзду на електроопору. Під час спілкування з водієм патрульні помітили явні ознаки алкогольного сп’яніння. На місці ДТП кермувальник пройшов перевірку за допомогою алкотестера. Результат огляду показав вміст алкоголю в крові на рівні 1,23 проміле.

За порушення правил дорожнього руху та керування транспортним засобом у стані сп’яніння на водія були складені адміністративні матеріали за ст. 124 («Порушення ПДР, що призвело до ДТП») та ст. 130 («Керування транспортним засобом у стані сп’яніння») Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Патрульна поліція закликає водіїв бути відповідальними та неухильно дотримуватися правил дорожнього руху, щоб уникнути подібних інцидентів та забезпечити безпеку на дорогах.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

рф завдала ракетного удару по Харкову: є десятки поранених

Коментар

Блоги

Михайло Цимбалюк

Суд над «азовцями»: мовчання міжнародних партнерів

Мирослав Дністрянський

КОЛИ Ж СФОРМУВАЛАСЯ УКРАЇНСЬКА НАЦІЯ? І ЯК ДОСЯГТИ ЇЇ КОНСОЛІДАЦІЇ?

Василь Чорний

Громади Волині в умовах воєнного стану

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: