11.11.2020, 15:31

В Івано-Франківську відкрили представництво ЮНЕСКО

В Івано-Франківську відкрили представництво та громадську приймальню Тернопільського відділення Міжнародного центру впровадження програми ЮНЕСКО.

ЮНЕСКО  - міжнародна організація при Організації Об'єднаних Націй, яка  втілює проєкти у галузі освіти, науки, культури сприяє ліквідації неписьменності, підготовці національних кадрів, розвитку національної культури, охороні пам'яток культури,  інформує Фіртка.

Прикарпатське представництво планує розвиватись в гуманітарному напрямку.

Ініціювало  відкриття приймальні та представництва  організації на Івано-Франківщині керівництво Тернопільського  відділення Міжнародного центру впровадження програми ЮНЕСКО у співпраці з  Благодійною організацією «Дім», яка допомагає людям, що опинились у скруті.

У планах регіонального представництва - цікаві проєкти, які втілюватимуться в Івано-Франківську із залученням іноземних грантів,  постачання дороговартісного медичного обладнання, закордонна освіта дітей-сиріт та дітей з малозабезпечених сімей тощо.  У співпраці з БФ «Дім» планують створити Центр для знедолених людей, в  якому зможуть перебувати безхатьки та люди, які опинились  у складних життєвих обставинах.

«В цьому офісі  зосередилось  трошки тепла і радості для нужденних, для тих, хто цього потребує. Будемо писати цікаві проєкти, щоб у  Франківську та області було краще»,- зазначила керівник громадської приймальні Міжнародного центру впровадження програми ЮНЕСКО  Ліліана Ужела.

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: