05.10.2021, 15:59

В Івано-Франківську відбудеться Frankivsk Half Marathon-2021

10 жовтня в Івано-Франківську відбудеться Frankivsk Half Marathon-2021. У середмісті обмежать рух транспорту на понад 20 вулицях.

Про це повідомилияє Суспільне із посиланням на департамент молодіжної політики та спорту.

Стартуватимуть марафонці з вулиці Незалежності та фінішуватимуть на вулиці Івана Франка. Учасники долатимуть дистанції 5 км, 10 км та 21,1 км. Також розгорнуть дитячі дистанції. Окрім цього відбуватиметься корпоративна естафета та благодійний забіг.

На Незалежності обмежать рух транспорту з 6:30 до 16:00, а на вулицях Січових Стрільців, Мазепи, Гординського, Галицька, Сотника Мартинця, Грушевського, Петрушевича та Франка з 8:30 до 16:00.

Окрім цього, буде обмежено руху на вулицях: Мельника, Коновальця (від перехрестя вул. Сахарова до вул. Січових Стрільців), Чорновола (від вул. Січ. Стрільців до вул. Гординського), Шевченка, Пилипа Орлика (до вул. Володимира Великого), Короля Данила до перехрестя Північного. Бульвару, Мазепи (до повороту на Дорошенка), Бельведерська — Гузара, Шпитальна, Козланюка, Драгоманова та Вагилевича.

Цьогоріч марафон відбувається вже у восьме. Минулого року учасники долали дистанції 2 км, 5 км, 10 км й 21 км. Забіг на 2 км у межах півмарафону був благодійний. Організатори збирали гроші на встановлення питних фонтанчиків у кількох локаціях міста.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: