• Головна
  • Новини
  • В Івано-Франківську офіцер Нацгвардії побив солдата - відео

18.04.2023, 20:48

В Івано-Франківську офіцер Нацгвардії побив солдата - відео

Національна гвардія проводить службову перевірку дій свого офіцера, який нецензурно і з використанням фізичної сили поводився зі строковиком військової частини в Івано- Франківську.

В телеграм-каналах з'явилося відео нестатутної поведінки офіцера Нацгвардії, на якому зафіксовано, як офіцер військової частини з Івано-Франківська "виховує" нацгвардійця-стороковика з використанням нецензурної лексики та стусанів.

"Уйо…е кончене, в штаб пи..уй", - звертається старший за званням до строковика. Чим був викликаний конфлікт, який, за даними УП, мав місце в кінці березня, достеменно невідомо. Водночас в НГУ зазначають, що засудили таку поведінку свого офіцера та розпочали службову перевірку. Також в ситуації розбиратиметься ДБР.



"Керівництво Західного територіального управління Національної гвардії, як і усе суспільство, обурено діями офіцера військової частини з Івано-Франківська, відносно солдата строкової служби.

За даним фактом розпочато службову перевірку та повідомлено Територіальне управління Державного бюро розслідування розташованого у місті Львові.

У сучасній армії та у сталому суспільстві немає місця для приниження честі та гідності людини та, зокрема, військовослужбовця.

У свою чергу надаємо всебічну підтримку правоохоронцям у проведенні розслідування для надання належної правової оцінки діям офіцера", - йдеться в повідомленні.

В Офісі генпрокурора повідомили, що відомості в ЄРДР внесені за фактом перевищення військовою службовою особою влади чи службових повноважень.

Наразі проводяться невідкладні слідчі дії, тривають допити свідків та потерпілого.

Досудове розслідування здійснюватиметься слідчими ДБР.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: