• Головна
  • Новини
  • В Івано-Франківську чоловік отримав 3 роки в'язниці за погрози на адресу Зеленського

07.10.2021, 16:33

В Івано-Франківську чоловік отримав 3 роки в'язниці за погрози на адресу Зеленського

Івано-Франківський суд засудив уродженця Житомира до трьох років і одного місяця позбавлення волі через загрозу вибуху та замах на президента Володимира Зеленського.

Про це йдеться в вироку в Єдиному реєстрі судових рішень, передають Українські Новини.

У документі зазначено, що чоловік двічі повідомляв про замах на президента. На перший раз, після неправдивого повідомлення про мінування 20 липня 2020 року, він отримав 2 роки тюремного ув'язнення з випробувальним терміном в 1 рік. Другий раз він повідомив про підготовку до нападу на Зеленського в кінці 2020 року. Уже в суді чоловік вказав, що хотів звернути увагу правоохоронців на охорону президента, а також на ситуацію в державі.

"ОСОБА_1 визнати винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.259 КК України та призначити йому покарання із застосуванням ч.1 ст.69 КК України – позбавлення волі на строк три роки. На підставі ч. 1 ст. 71 КК України до призначеного покарання частково приєднати невідбуту частину покарання за вироком Івано-Франківського міського суду від 27.08.2020, призначивши остаточне покарання за сукупністю вироків – позбавлення волі на строк три роки один місяць. До вступу вироку в законну силу запобіжний захід – утримання під вартою ОСОБА_1 залишити без змін", – йдеться у вироку в Єдиному реєстрі судових рішень.

Також у вироку зазначено, що чоловік вживає психоактивні речовини, через які страждає розладами психіки. Але на момент вчинення правопорушення його визнали осудним. 

Нагадаємо, у 2019 році в Кривому Розі поліція затримала нетверезого місцевого жителя, який погрожував вбивством президенту Володимиру Зеленському.

За такі дії на чоловіка був складений адміністративний протокол.

  • ,
  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: