• Головна
  • Новини
  • В Івано-Франківській області залишаються підтопленими понад 1 тис. садиб

22.05.2019, 08:20

В Івано-Франківській області залишаються підтопленими понад 1 тис. садиб

Станом на 19:00 21 травня опади в івано-Франківській області припинились. Залишаються підтопленими 1 тис. 112 присадибних ділянок у 25 населених пунктах області. У містах Калуш та Івано-Франківськ для відкачування води залучено 17 чол. о/с та 4 од. техніки.

Про це повідомили в ГУ ДСНС Івано-Франківської-області 

Підрозділами Управління ДСНС України в області протягом 20-21 травня здійснено 52 виїзди для надання допомоги населенню, під час яких евакуйовано 60 осіб (з них 12 дітей) та 10 автомобілів, відкачано 456 м куб. води з дворогосподарств.

Всього до проведення робіт  було залучено 204 чол. о/с та 56 од. тех., з них від ДСНС 57 чол., 13 од. техніки та 6 плавзасобів.

Рівень води поступово спадає. Місцеві органи влади вживаються заходи щодо надання допомоги населенню та ліквідації наслідків негоди.

Нагадаємо, що у зв'язку iз випаданням значних опадів протягом 20-21 травня 2019 року відбувся підйом рівня води в місцевих річках басейнів Днiстра та Прута на території Івано-Франківської області. Найбільш складна ситуація спостерігалася на територіях Богородчанського, Тисменицького, Надвірнянського районів, міст Калуша та Івано-Франківська.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: