• Головна
  • Новини
  • В Інституті раку проведуть аудит через скандал з хабарями

19.09.2019, 18:14

В Інституті раку проведуть аудит через скандал з хабарями

МОЗ перевірить звітність Національного інституту раку з 1 січня по 20 вересня 2019 року.

Міністр охорони здоров'я України Зоряна Скалецька підписала наказ про проведення аудиту в Національному інституті раку. Про це повідомляє прес-служба відомства, пише Кореспондент.

Повідомляється, що перевіряти діяльність інституту буде Управління внутрішнього аудиту МОЗ під безпосереднім контролем міністра. Міністерство перевірить діяльність інституту з 1 січня по 20 вересня 2019 року.

"Керівництво інституту раку зобов'язане надати всю необхідну інформацію, документи і доступ до баз даних і створити належні умови для аудиторської групи. Особливу увагу буде приділено процедурам державних закупівель", - йдеться в повідомленні.

До 8 жовтня аудиторська група повинна надати міністру докладний звіт. Після цього МОЗ доповість на Комітеті з питань здоров'я нації Верховної Ради України.

"У разі виявлення зловживань і підтвердження інформації правоохоронних органів, позиція міністерства буде жорсткою в рамках закону. Команда міністерства має нульову толерантність до корупції та інших злочинів", - додали в міністерстві.

Раніше повідомлялося, що лікарям Інституту раку оголосили про підозру через хабарі. Заввідділу і лікаря-онколога Інституту раку оголосили про підозру у вимаганні грошей у онкохворих пацієнтів.

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: