• Головна
  • Новини
  • В ДТП на Закарпатті загинув народний артист України Богдан Сташків

07.10.2024, 19:26

В ДТП на Закарпатті загинув народний артист України Богдан Сташків

У трагічній дорожньо-транспортній пригоді на Закарпатті загинув відомий український співак, народний артист України Богдан Сташків. Інцидент стався на автодорозі «Нижні Ворота-Воловець-Міжгір’я» 6 жовтня близько 14:10.

Згідно з інформацією відділу комунікації Національної поліції Закарпаття, 67-річний водій, мешканець міста Тисмениця Івано-Франківської області, не вибрав безпечну швидкість руху, внаслідок чого його автомобіль «BMW» вийшов на узбіччя та перекинувся. У результаті ДТП загинули водій та його 59-річний пасажир. Ще одна 67-річна пасажирка була госпіталізована з травмами.

Поліція відкрила кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України, призначивши експертні дослідження для встановлення обставин аварії.

Богдан Сташків народився 21 серпня 1957 року в селі Дички Рогатинського району. За свою кар'єру він здобув визнання як народний артист України та став лауреатом гран-прі Міжнародного конкурсу вокалістів у Голландії у 1989 році. Артист був нагороджений численними відзнаками, зокрема орденами "За заслуги" III ступеня, Христа Спасителя, Князя Володимира, Юрія Побідоносця, Андрія Первозванного, а також медаллю Міністра оборони України за благодійну діяльність у Косово. Останні роки Сташків проживав у Тисмениці.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

рф завдала ракетного удару по Харкову: є десятки поранених

Коментар

Блоги

Михайло Цимбалюк

Суд над «азовцями»: мовчання міжнародних партнерів

Мирослав Дністрянський

КОЛИ Ж СФОРМУВАЛАСЯ УКРАЇНСЬКА НАЦІЯ? І ЯК ДОСЯГТИ ЇЇ КОНСОЛІДАЦІЇ?

Василь Чорний

Громади Волині в умовах воєнного стану

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: