15.06.2021, 11:51

В ДТП біля Луцька загинули священник та семінарист

У Луцькому районі сталась летальна аварія - загинуло двоє осіб. Дорожньо-транспортна пригода сталась сьогодні, близько 5 години ранку, у селі Боголюби.

Про це повідомив сектор комунікації поліції Волинської області.

Лучанин, перебуваючи за кермом легковика ВАЗ, ймовірно, не вибрав безпечну швидкість руху та допустив зіткнення із меліоративною трубою. Автомобіль декілька разів перекинувся та злетів у кювет. Водій та один із пасажирів, житель Камінь-Каширщини, загинули на місці події. Іншого пасажира – мешканця Камінь-Каширського району, із травмами госпіталізували. Вік загиблих встановлюється.

Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило загибель кількох осіб) Кримінально кодексу України. Всі обставини аварії встановлюють слідчі ГУНП у Волинській області.

На офіційному сайті Волинської єпархії УПЦ повідомили, що серед загиблих у ДТП є священник та семнарист. Як розповів Суспільному прес-секретар єпархії протоієрея Віктор Аніпко, в аварії загинули клірик Свято-Покровського храму архідиякон Роман (Тюканька Ярослав) та студент Волинської Духовної Семінарії Назарій (Мільковський Назарій).

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: