• Головна
  • Новини
  • Ужгородця, який погрожував військовослужбовиці, взяли під варту

16.04.2022, 22:29

Ужгородця, який погрожував військовослужбовиці, взяли під варту

39-річному жителю Ужгорода повідомили про підозру в образі честі і гідності, а також погрозах військовослужбовиці. Чоловіку загрожує обмеженням або позбавленням волі від 3 до 5 років

Про це повідомляє пресслужба Закарпатської обласної прокуратури, передає "Еспресо.Захід".

Ужгородець напідпитку почав чіплятися до військової, яка служить у територіальній обороні. Після відмови підозрюваний почав словесно ображав дівчину, погрожувати  вбивством і насильством. Крім того, говорив про підтримку дій Росії у війні. Вдома у чоловіка виявили комуністичну символіку.

"За процесуального керівництва Ужгородської окружної прокуратури 39-річному жителю обласного центру повідомлено про підозру в образі честі і гідності, а також погрозах військовослужбовиці, яка здійснює заходи із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації (ч. 1 ст. 435-1 КК України). Підозрюваному вже обрано запобіжний захід – тримання під вартою без права внесення застави", - йдеться в повідомленні.

Варто зазначити, що Кримінальний кодекс України доповнений ст. 435-1 лише минулого місяця. Вказаний злочин карається обмеженням або позбавленням волі від 3 до 5 років.
 

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

рф завдала ракетного удару по Харкову: є десятки поранених

Коментар

Блоги

Михайло Цимбалюк

Суд над «азовцями»: мовчання міжнародних партнерів

Мирослав Дністрянський

КОЛИ Ж СФОРМУВАЛАСЯ УКРАЇНСЬКА НАЦІЯ? І ЯК ДОСЯГТИ ЇЇ КОНСОЛІДАЦІЇ?

Василь Чорний

Громади Волині в умовах воєнного стану

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: