• Головна
  • Новини
  • Усик назвав, скільки країн пропонували йому змінити громадянство

04.02.2021, 17:45

Усик назвав, скільки країн пропонували йому змінити громадянство

Колишній абсолютний чемпіон світу у важкій вазі Олександр Усик (18-0, 13 КО) дав розгорнуте інтерв'ю YouTube-каналу "Ходять чутки", в якому, зокрема, торкнувся теми патріотизму і свого ставлення до України.

Боксер заявив, що не має наміру виїжджати з країни, а також зізнався, що за зміну громадянства йому неодноразово пропонували величезні суми, передає  Лівий берег.

"Патріотізм- це те, за чим ховаються бруднулі, брудні люди. Я - син своєї країни. Я її дуже сильно обожнюю і люблю. Мені пропонували багато разів і немаленькі суми для того, щоб я поміняв громадянство. 5-6 країн, прям нормальний кеш. При тому, що це просто за згоду. Надалі, говорили, ще буде нормально грошей. Але не всі ж за гроші можна купити", - переконаний Усик.

"Я люблю свою країну, я намагаюся розвивати її в різних родах діяльності. Намагаюся в спорті її прославляти і піднімати прапор, будувати тут бізнес, з якого я буду платити податки країні. І я хочу тут жити і хочу, щоб мої діти тут жили. Хтось їде. Моя дружина говорить - будинок, у нас з нею все дуже сходиться. В поганий момент, в важкий момент найлегше просто взяти і поїхати, а не залишитися і допомогти країні", - зазначив 34-річний олімпійський чемпіон Лондона-2012.

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: