• Головна
  • Новини
  • Уряд встановив пільгову ціну на газ для постачальників гарячої води

01.06.2022, 10:22

Уряд встановив пільгову ціну на газ для постачальників гарячої води

Кабмін встановив пільгову ціну на газ для постачальників гарячої води на наступні два місяці: з 1 червня до 31 липня ГК "Нафтогаз Трейдинг" зобов'язана продавати його за 7420 грн за 1000 кубометрів (з ПДВ).

Відповідну постанову уряд затвердив на засіданні 31 травня, повідомили в Міненерго.

"Відповідно до цього документа, з 1 червня до 31 липня 2022 року "Газопостачальна компанія "Нафтогаз Трейдинг" реалізує виробникам теплової енергії природний газ в обсягах, необхідних для надання послуг з гарячого водопостачання за ціною 7420 грн (з ПДВ) за 1 000 куб. метрів", - йдеться у повідомленні.

До ціни додається тариф на послуги транспортування та коефіцієнт, який застосовується при замовленні потужності на добу наперед.

Відповідно до постанови, якщо договір не був укладений або "Нафтогаз Трейдинг" припинив постачання згідно з таким договором, вважається, що в такого споживача немає постачальника зі спеціальними обов'язками, на якого Кабміном покладені обов’язки постачати природний газ.

При цьому, виробник теплоенергії має право з 1 червня для постачання гарячої води купувати газ у "Нафтогаз Трейдинг" у разі виконання таких умов:

  • укладення угоди з компанією про розірвання з 1 червня 2022 року договорів постачання природного газу на 2021 - 2024 роки;
  • укладення виробником теплової енергії договору постачання природного газу з "Нафтогаз Трейдинг" відповідно до законодавства.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: